Aktivnosti

Stalna borba za bolji status

stalna-borba-za-bolji-status

Predstavnici Sindikata medija Crne Gore (SMCG), u nastavku posjeta crnogorskim medijima, prisustvovali su redovnoj godišnjoj Skupštini Sindikata Televizije Vijesti, najbrojnije sindikalne organizacije u okviru SMCG.

Tom prilikom, predsjednica SMCG Marijana Camović predstavila je članovima Sindikata TV Vijesti aktivnosti SMCG u zagovaranju usvajanja novog Granskog kolektivnog ugovora za oblast medija, koji bi trebalo da popravi stanje u našoj profesiji. Camović je informisala kolege i o projektima kojima učestvuje SMCG kao i ostalim benefitima koji proizilaze iz članstva u našem Sindikatu.

Na Skupštini Sindikata Televizije Vijesti izraženo je zadovoljstvo trendovima posljednjih mjeseci tokom kojih su isplaćene sve zaostale plate zaposlenima kao i dio dugovanja za poreze i doprinose. Ocijenjeno je, ipak, da se tu ne smije stati sa sindikalnom borbom i da se naredne godine mora dalje insistirati na poboljšanju ekonomskog statusa zaposlenih u ovoj televiziji.

Posjeta je bila prilika i da predstavnici Sindikata medija uruče članske karte SMCG s kojima će u narednom periodu moći da ostvare niz praktičnih benefita u vidu raznih popusta i kupovine na rate.

Možda vam se dopadne

Više iz:Aktivnosti

Komentari su onemogućeni.