Sindikat medija Crne Gore za svoje članove, koji redovno izmiruju članarinu, nudi mogućnost da uz člansku kartu SMCG obezbijede popuste i povoljnosti za kupovinu ili korištenje usluga sljedećih firmi:

Auto prevoznik Božur popust od 30 odsto na svim linijama. Uslov za korišćenje ove povlastice je da se pri kupovini karte pokaže članska karta Sindikata medija, kao i lična karta.

Sklopljen je ugovor i sa firmom koja prodaje kompjutere i prateću opremu Linea Media. Prodavnica Tech4you se nalazi u zgradi Metalke (Podgorica), a omogućen je odloženi rok plaćanja do 10 mjesečnih rata, uz uslov da minimalna mjesečna rata iznosi 10 eura.

Svi članovi Sindikata mogu koristiti i brojne povoljnosti i popuste prilikom osiguranja preko Safe investa.

Za svoje članove, Sindikat medija obezbijedio je i povoljnosti kod mobilnog operatera M:tel. Naime, uz člansku kartu SMCG u Mtel-u možete dobiti paket uz mjesečnu pretplatu od 3.5 eura koji, između ostalog, obuhvata: besplatne pozive unutar Biznis grupe Sindikata medija, besplatne pozive ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži, besplatne SMS poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori, kao i 110 minuta ka mobilnim mrežama Telenor i Telekom. Detalje ponude možete vidjeti ovdje.

Članovi SMCG, uz našu člansku karticu, mogu iskoristiti i povoljnosti u fitnes studiju GO gym, koji je specijalizovan za grupne treninge. Za članove SMCG obezbijeđeni su mjesečni paketi od 19 eura (za tri treninga nedjeljno) i od 23 eura (za neograničen broj treninga). Detalje ponude pogledajte ovdje.

Sindikat medija je u načelu postigao dogovor i sa sljedećeim firmama, a za realizaciju je potrebno da predsjednici sindikalnih organizacija SMCG potpišu samostalne ugovore:

Okovu je omogućena kupovina na tri do pet rata i to na sljedeći način:

–          od 80,00 € do 100,00 € na dvije jednake mjesečne rate;

–          od 100,00 € do 200,00 € na tri jednake mjesečne rate;

–          od 200,00 € do 300,00 € na četiri jednake mjesečne rate;

–          od 300,00 € do 500,00 € na pet jednakih mjesečnih rata.

Članovi SMCG imaju povoljnost za odloženo plaćanje na više rata za stomatološke usluge privatne stomatološke ordinacije ,,Dental Life” u City Kvartu. Uz našu člansku karticu, ostvaruje se povoljnost za odloženo plaćanje od 6 do 24 mjesečne rate, u zavisnosti od visine cijene usluge, dok je minimalni iznos mjesečne rate 30€. Cijene jednog dijela usluga možete vidjeti ovdje.

Omogućena je i kupovina na 10 do čak 18 rata u prodavnicama kompanije „BEKO“ u kojima se može kupiti bijela tehnika i drugi aparati ovog poznatog turskog brenda.

Uz člansku kartu Sindikata medija Crne Gore, članovi sindikalnih organizacija mogu kupovati udžbenike na rate u knjižarama Obodsko slovo i Zavod za udžbenike i nastavna sredstva.

Tu je i mogućnost kupovine popularnih proizvoda iz široke palete Top shopa (Dormeo, Delimano, Kosmodisk…) na do 6 rata i to u njihovim prodavnicama ali i putem sajtova.

U prodavnicama firme Bravera („Bravera“ i „Sport vision“), u kojima se mogu kupiti sportska odjeća i obuća, kao i sportski rekviziti renomiranih svjetskih brendova, moguće je potpisati ugovor na kupovinu na do tri rate.

Odjeću i obuću, koja se može koristiti i u ekstremnim uslovima (policijske i vojne jakne, kombinezoni i slično) nudi Balkan Tactical Company gdje se može ostvariti kupovina na tri do šest rata (do 3 rate – maksimalan iznos do 200 eura, do 6 rata – iznos od 200 do 500 eura).

Mogućnost registracije automobila na šest rata nudi Društvo za zastupanje u osiguranju „Kontakt MNE“ DOO iz Podgorice. Njihova adresa je ulica 27. marta, G7, Podgorica.

Članovi imaju povoljnost za odloženo plaćanje na tri i više rata za stomatološke usluge ordinacije DR Filimanović u Podgorici. Dogovoreno je da se iznosi u visini do 100 eura mogu platiti na do 3 rate, dok se iznosi u visini do 200 eura mogu platiti na do 4 rate. Iznos preko 200 eura plaća se po dogovoru sa ljekarom.

Ugovor je potpisan i sa Turističkom agencijom Millenium, za iznos do 300 eura tri rate, a iznad 600 eura šest mjesečnih rata, bez kamate.

Članovi SMCG na rate mogu koristiti i usluge turističke agencije Montesol travel kao i turistučke agencije IN travel (broj rata po dogovoru).