Sindikat medija Crne Gore za svoje članove, koji redovno izmiruju članarinu, nudi mogućnost da uz člansku kartu SMCG obezbijede popuste i povoljnosti za kupovinu ili korištenje usluga sljedećih firmi:


Firma Kvantex iz Danilovgrada, koja se bavi veleprodajom i maloprodajom rezervnih djelova, potrošnog materijala i pneumatika za sve vrste vozila, nudi članovima i članicama Sindikata medija da, uz člansku karticu, ostvare popust od 20 odsto za plaćanje u gotovini. Takođe, ista firma nudi mogućnost odloženog plaćanja na šest mjesečnih rata, što je moguće realizovati preko sindikalnih organizacija

Auto prevoznik Božur popust od 30 odsto na svim linijama. Uslov za korišćenje ove povlastice je da se pri kupovini karte pokaže članska karta Sindikata medija, kao i lična karta.


Sklopljen je ugovor i sa firmom koja prodaje kompjutere i prateću opremu Linea Media. Prodavnica Tech4you se nalazi u zgradi Metalke (Podgorica), a omogućen je odloženi rok plaćanja do 10 mjesečnih rata, uz uslov da minimalna mjesečna rata iznosi 10 eura.


Svi članovi Sindikata mogu koristiti i brojne povoljnosti i popuste prilikom osiguranja preko Safe investa.


Za svoje članove, Sindikat medija obezbijedio je i povoljnosti kod mobilnog operatera M:tel. Naime, uz člansku kartu SMCG u Mtel-u možete dobiti paket uz mjesečnu pretplatu od 3.5 eura koji, između ostalog, obuhvata: besplatne pozive unutar Biznis grupe Sindikata medija, besplatne pozive ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži, besplatne SMS poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori, kao i 110 minuta ka mobilnim mrežama Telenor i Telekom. Detalje ponude možete vidjeti ovdje.


 

Sindikat medija je u načelu postigao dogovor i sa sljedećeim firmama, a za realizaciju je potrebno da predsjednici sindikalnih organizacija SMCG potpišu samostalne ugovore:


Okovu je omogućena kupovina na tri do pet rata i to na sljedeći način:

–          od 80,00 € do 100,00 € na dvije jednake mjesečne rate;

–          od 100,00 € do 200,00 € na tri jednake mjesečne rate;

–          od 200,00 € do 300,00 € na četiri jednake mjesečne rate;

–          od 300,00 € do 500,00 € na pet jednakih mjesečnih rata.


Članovi SMCG imaju povoljnost za odloženo plaćanje na više rata za stomatološke usluge privatne stomatološke ordinacije ,,Dental Life” u City Kvartu. Uz našu člansku karticu, ostvaruje se povoljnost za odloženo plaćanje od 6 do 24 mjesečne rate, u zavisnosti od visine cijene usluge, dok je minimalni iznos mjesečne rate 30€. Cijene jednog dijela usluga možete vidjeti ovdje.


Omogućena je i kupovina na 10 do čak 18 rata u prodavnicama kompanije „BEKO“ u kojima se može kupiti bijela tehnika i drugi aparati ovog poznatog turskog brenda.


Uz člansku kartu Sindikata medija Crne Gore, članovi sindikalnih organizacija mogu kupovati udžbenike na rate u knjižarama Obodsko slovo i Zavod za udžbenike i nastavna sredstva.


Tu je i mogućnost kupovine popularnih proizvoda iz široke palete Top shopa (Dormeo, Delimano, Kosmodisk…) na do 6 rata i to u njihovim prodavnicama ali i putem sajtova.


U prodavnicama firme Bravera („Bravera“ i „Sport vision“), u kojima se mogu kupiti sportska odjeća i obuća, kao i sportski rekviziti renomiranih svjetskih brendova, moguće je potpisati ugovor na kupovinu na do tri rate.


Odjeću i obuću, koja se može koristiti i u ekstremnim uslovima (policijske i vojne jakne, kombinezoni i slično) nudi Balkan Tactical Company gdje se može ostvariti kupovina na tri do šest rata (do 3 rate – maksimalan iznos do 200 eura, do 6 rata – iznos od 200 do 500 eura).


Mogućnost registracije automobila na šest rata nudi Društvo za zastupanje u osiguranju „Kontakt MNE“ DOO iz Podgorice. Njihova adresa je ulica 27. marta, G7, Podgorica.


Članovi imaju povoljnost za odloženo plaćanje na tri i više rata za stomatološke usluge ordinacije DR Filimanović u Podgorici. Dogovoreno je da se iznosi u visini do 100 eura mogu platiti na do 3 rate, dok se iznosi u visini do 200 eura mogu platiti na do 4 rate. Iznos preko 200 eura plaća se po dogovoru sa ljekarom.


Ugovor je potpisan i sa Turističkom agencijom Millenium, za iznos do 300 eura tri rate, a iznad 600 eura šest mjesečnih rata, bez kamate.


Članovi SMCG na rate mogu koristiti i usluge turističke agencije Montesol travel kao i turistučke agencije IN travel (broj rata po dogovoru).