Aktivnosti

Goran Delić novi predsjednik Sindikata TV Vijesti

goran-delic-novi-predsjednik-sindikata-tv-vijesti

Goran Delić izabran je za novog predsjednika Sindikata Televizije Vijesti, na redovnoj izbornoj skupštini te sindikalne organizacije, koja je održana danas u Podgorici.

Delić je dobio jednoglasnu podršku, a u svom obraćanju poručio je da će se boriti za bolji ekonomski položaj članova Sindikata i da se ne bi prihvatio ove funkcije da ne smatra da može da doprinese tom cilju. Kazao je i da je veoma važno da Sindikat bude jedinstven u borbi za svoja prava i da prostora za poboljšanje materijalnog položaja i uslova rada i te kako ima, ali da se za to treba izboriti.

Na Skupštini su usvojeni finansijski i izvještaj o radu Sindikata Televizije Vijesti za prethodne četiri godine i određeni prioriteti u radu Sindikata u narednom periodu. Dosadašnji predsjednik Sindikata Televizije Vijesti, i to u više mandata, bio je Radomir Kračković, koji je i potpredsjednik Sindikata medija Crne Gore.

Ovaj tekst napisan je u okviru projekta „Union to Union-Digital media organising campaign 2019“, koji podržava Međunarodna federacija novinara (IFJ) uz podršku partnera, a koji Sindikat medija Crne Gore (SMCG) tradicionalno sprovodi već duži niz godina.

Možda vam se dopadne

Više iz:Aktivnosti

Komentari su onemogućeni.