Aktivnosti

Digitalni marketing u službi popularizacije sindikalizma među mladima

Šta je digitalni marketing? Kako ga koristiti u cilju popularizacije sindikalizma među mladima? Koje alate za editovanje videa koristiti? To su neka od pitanja kojima smo se bavili 21. septembra na praktičnoj obuci za članove i članice Sekcije mladih i frilensera.

Obuka je održana u Podgorici s ciljem jačanja njihovih vještina u oblasti digitalnog marketinga i komunikacija, a predavač je bio Aleksandar Raičević, stručnjak za digitalne medije i komunikacije.

Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa potencijalom društvenih mreža kao ključnim alatom za plasiranje i promociju medijskog sadržaja.

Poseban fokus stavljen je na razumijevanje jezika društvenih mreža i prilagođavanje poruka specifičnoj ciljnoj publici, čime se omogućava veći doseg i bolja vidljivost medijskog sadržaja u digitalnom prostoru.

Nakon uvodnog dijela, učesnici su koristili alate za kreiranje video sadržaja, jednim od najpopularnijih i najefikasnijih formata u digitalnoj komunikaciji.

Kroz konkretne primjere iz prakse, polaznici su naučili kako da koriste alate za montažu i produkciju video materijala koji mogu unaprijediti njihov rad i poboljšati angažman publike.

Obuka je obuhvatila praktične vježbe gdje su učesnici mogli primijeniti stečena znanja, uz podršku predavača.

Aktivnosti su omogućile su učesnicima da testiraju nove digitalne strategije i tehnike, te da dobiju povratne informacije kako bi unaprijedili svoje vještine u realnom vremenu.

Možda vam se dopadne

Više iz:Aktivnosti

Komentari su onemogućeni.